Säkerhet och Sekretess

Säkerhet och sekretess 

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi arbetar med de ledande leverantörerna av betalsystem för näthandel och behandlar alla personuppgifter konfidentiellt.

Betalningssäkerhet

När du handlar på Fyndanu.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med PayEx. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos PayEx där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Vi hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Det här är PayEx

PayEx grundades på Gotland 1972 med affärsidén att hjälpa företag med faktureringen, så att de skulle kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Idag är vi ett av Nordens ledande företag inom betalningslösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och med kunder i flera europeiska länder. Vi hanterar mer än 350 miljoner betalningar per år och möter kunderna där de vill betala, oavsett kanal eller betalsätt.

http://payex.se

Dina personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Du godkänner att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera din beställning. Vi dokumenterar en del kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss på kundtjänst, så ordnar vi det.