Att handla/betala

Så här handlar du:

 1. När du hittat en vara du vill ha så klickar du på ”Lägg i Kundvagnen”.
 2. När du lagt alla varor du vill köpa i kundvagnen klickar du på ”Till kassan” högst upp till höger på sidan för att betala.
 3. I kassan kontrollerar du att alla dina varor finns i kundvagnen. Vill du ändra antal eller ta bort något kan du göra det här. Vill du lägga till en annan produkt letar du upp den som vanligt och klickar på ”Lägg i kundvagnen”, och gå sedan till kassan igen. Dina fynd ligger kvar om du vill fortsätta handla.
 4. Välj hur du vill betala.
 5. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Med ditt personnummer kan du enkelt hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, som förs in automatiskt i formuläret. Skriv mejladress och mobilnummer du enklast kan kontaktas på (så att du kan ta emot eventuell sms-avisering vid leverans).
 6. När du bekräftar din beställning görs din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan där du kan välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din beställning.
 7. Vi skickar en beställningsbekräftelse till den mejladress du angivit. Inom 7 dagar får du även din faktura för ditt köp via mejl.
 8. Inom 3–5 arbetsdagar är dina varor hos dig. För större beställningar kontaktas du inom 5 arbetsdagar från beställningsbekräftelsen för att gemensamt bestämma dag för leverans. Vid express leverans får du betala en fast avgift och du får dina varor inom 1-2 dagar.
 9. Vid ändringar av beställning kontakta oss så fort som möjligt, Vi kan på så sätt försöka ändra innan beställningen skickats.

 

 

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

 • Klarna Konto, månadsfaktura med dina samlade inköp som kan delbetalas
 • Faktura med 14 dagar som betalningsvillkor via Klarna
 • Kortbetalning med VISA eller MasterCard

 

Fakturabetalning med Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 29 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta om 25,50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att Klarna ska veta att du är den du uppger dig vara. Klarna behandlar då dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av erbjudanden och tjänster såvida du inte meddelar Klarna att du inte vill ta del av sådana erbjudanden och tjänster.

Klarna Delbetalning

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Allmänna villkor för Klarna Delbetalning hittar du på klarnas webbsida.

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på fyndanu.se. Vi samarbetar med PayEx, som är en av de ledande leverantörer av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad samt licensierad för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) för att hantera betaltransaktioner på med högsta säkerhetsnivå.

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Payex, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Fyndanu.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.